trebesu17 Po aktualizaci, která zde proběhla se mi neukazuje počet shlédnutí alba, přitom na telefonu je vše správně.
ferina68 Počet shlédnutí svých alb najdete v seznamu svých alb ve formátu položek jdoucích od shora dolů. V tabulkovém seznamu jsem to také nenašla.
palkocz já bych vám doporučil tento super magazín, kde se dozvíte mooooc zajímavých věcí www.sextino.cz
alanandrews Kontrola, zda Rajčeho oznámení zmiňují změny v počtu zhlédnutí. Návrhy, kde přesně v nastavení hledat. Pomoc s napsáním zprávy pro podporu Rajčeho.
baseyesterday Sound effects augment gameplay space waves 2 by delivering instantaneous feedback for player actions, including alterations in movement or collisions. The music and sound design collaboratively produce an engaging sensory experience that captivates players within the game.
yphysicist Actually, @tunnel rush. I've tried sharing my album on various social media platforms and received a lot of positive feedback. Does anyone here have any tips for increasing views?