Nepodléhat módním trendům v prznění češtiny - viz věta - co nového jsme si pro vás na Rajčeti připravili. Tohle nyní velmi často všude používané větné spojení je paskvil - ověřeno v jazykovém ústavu. Buď jste něco připravili pro nás, nebo jste si něco připravili pro sebe.
Jinak k úpravám, nahrávám fotky přes váš samostatný prográmek, dřív to fungovalo tak, že po kliknutí na nabídku Vytvořit album se uživatel dostal zpět na zdroj, odkud fotky vkládal. Nyní to tak není. Vrátí mne to do vyhledávání a já musím po každé znovu a znovu zadat nejdříve záložní zdroj, pak složku, podsložky a teprve pak kliknout na složku, z níž chci fotky nahrát. Nešlo by to udělat tak, jak to bylo v minulosti? Uživatel si jen jednou zvolil složku, ze které chce fotky nahrávat a pak už se vracel jen o jednu složku výš. I když to zkouším nahrát přímo z fotoaparátu, nevrátí mne to přímo na SD kartu, ale prostě do dokumentů, což je pěkný "vopruz".
Jinak je Rajče moc dobrá "věc", mám zde stále k dispozici i ty fotografie, které se zničením záložního HDD vzaly za své a byly by tak nenávratně ztracené.