No, nevím, s Rajčetem je to takové záhadné. Vždycky se jednou za čas probudí a něco se začne dít, aby pak zase po čase vše nějak usnulo a upadlo do letargie...
Aktuálně Rajče nějak blbne. Když přidávám do alba fotky, upravuju, přetahuju na správná místa, tak se fotky po nějakém čase záhadně přemisťují jinam. I když je opravím, příště jsou zase jinde, než kam jsem je posledně umístil. Občas zmizí i popisek, který jsem napsal a uložil.
Velmi mi chybí program, kde se vše editovalo mnohem pohodlněji, než na webu. Program byl sice bumbrlík, co se týče systémových prostředků počítače, ale uměl třeba pohlídat i změny fotek, např. když jsem fotku ještě dodatečně barevně upravoval v PC, program ve složce poznal změnu a sám nabídl aktualizaci fotek v albu na webu. Vše se v něm nachystalo předem a poté uložilo na web. Líp se dělaly popisky, líp se editovala hlavička.
Štve mě hlavička alb. Načte to tam úvodní fotku a popis alba v tom absolutně není vidět: Pokusně jsem začal umisťovat jako úvodní fotku černý obrázek, na kterém to bylo vidět dobře, jenže zase v seznamu alb byla všechna alba černá jako na pohřbu. Rovněž ouško "O albu" je nešťastná volba. Spousta lidí to mine, hlavně těch, co Rajče neznají. Musím jim pak složitě vysvětlovat, kde najdou informace k albu. Lépe by bylo, kdyby to bylo jako po staru, prostě přímo nad fotkami, na jedné stránce.
No nic, to je jen takový povzdech. Obávám se, že zůstane bez reakce...